0 Läs mer >>
Hade träning för min bästis i Lördags och hon red sin förra medryttarhäst Xtra. 
Tycker det gick riktigt bra för dom och Xtra är väldigt stor att ridit och väldigt mycket att få ihop då han annars gärna flyter ut och får väldigt stort steg. ;)
 
Hon fick värma upp själv sen började vi på en volt då det är då han lossnar i sidorna bäst och jag sa till Sanna hur hon skulle göra och det såg riktigt fint ut! :D
 
Sen hade vi lite galopp bommar då Sanna inte hade hoppat på ca 2 år och sen fick hoppa 1 kryss några gånger innan vi gjorde om det till en liten oxer och det klippte dom superbra! 
 
 
Kommer lite bilder på dom 2 med! :)
 
 

Träning för Sanna!

3 Läs mer >>
Hade hoppträning för sanna helgen som var. Gick rktigt bra, var ett tag sen vi hoppade så vi hoppade en liten bana på ca 60 cm kanske :) 
 
vi började med att värma upp i alla gångarter sen hoppade vi fram på ett räcke i båda varven 2-3 gånger. efter det hoppade vi fram på en oxer 2-3 gånger och sist ett kryss på snett igenom linjen. till slut hoppade vi en bana som bestog utav först oxern i vänster varv och sedan hoppa krysset och byta varv till höger och sist hoppa grinden. 
 
Gandlaf drog på rätt mycket då förmodligen för att han tyckte att det var skoj så vi försökte göra så att han hade en jämn rytm utan att rusa iväg innan hindret och det gick väl lite som det gick ;) hade inte så mycket att säga till om där uppe x). men han stack aldrig för mig utan jag kunde få stopp på honom om jag ville det. Men han ville att det skulle gå i hans tempo ;)
 
Det är lite roligt för nu när jag ska hoppa honom måste jag hålla in honom för det mesta och första träningen så fick jag hålla om inprincip hela tiden.. ^^
 
Lite bilder från när jag hoppade :)
(ALLA bilder är fotade utav Sanna & där är copyright på dom :))
 
 
JUSTE! Tränade även Sanna och Xtra så det kommer in en utvärdering på det och lite bilder! :))
 

 
 
 
 
 

Hoppträning 25 Agusti

0 Läs mer >>

Dressyrkurs UBRK 2012...

0 Läs mer >>
2000-2012... 
 
 
Älskar dig!
 

Vila i frid Ville... ...

0 Läs mer >>
2 Bilder på hur mycket vi har utvecklats, att han har fått så fin galopp är ju helt galet! 
 
 
Älskade häst! ♥


utveckling 2011-2012

0 Läs mer >>
Kommer lite bilder ifrån min nya kameraa :D
Hoppas ni tycker om dom ;) 
 
 
 
Meer kommer seen ;) 
 

Pentax K-5 ♥