0 Läs mer >>
Ska på dressyrkurs på onsdag igen och idag red jag en lite längre runda med fokus på att han skulle bli mer lyhörd för skänklarna :)
åh vad fin han var, gjorde lite skänkelvikningar på vägen och dom satt som en smäck :D ocg galoppen kunde jag både länga och korta hur jag ville :D bästa hästen!!
 
 
Testa att blogga från mobilen och det verkar inte funka att lägga upp nya bilder :/
 
 
 
 

happy!

0 Läs mer >>
Mitt internet har inte riktigt sammarbetat med mig så det har inte funkat på ca 1 vecka... ;)
 
Har hänt en del sen sist jag skrev här, hoppade Gandalf dagen innan han fick balltrampet och då ramlade jag av lite grann ;) Passade Goldie lite grann helgen som var och då red jag även stallägarens häst och testade honom på ett pelhambett och jesus vad mjuk och fin han var då! Ramlade även av honom en gång när jag skulle hoppa över en oxer med en stock under... Tönthäst x)Sov i stallet mån-ons och målade hinder och red lite igen ;) sen började jag jobba och har nu beställt en ny kamera!!! :D Pentax k-5 blev deeet ;D 
 
kommer fler bilder seen :))

 
 

Tillbakaa...

0 Läs mer >>
Idag har jag varit i stallet från ca 12 till ca 17, har inte ridit för Gandalf har fått ett balltramp och markerade lite när jag skulle kolla honom... :( 
 
Longerade ist Formoza, vilket var på tok för länge sedan jag gjorde! Timmarna och orken räcker inte till när man har jobbat 8 timar per dag.. Tråkigt nog.. 
Prizma, Carizma och Formoza rejsade i hagen lite innan så här får ni lite bilder! :)
 
 
Red iaf Gandalf igår och han var inte riktigt sammarbetsvillig, bockade, sparkade och jaa.. haha
Bushäst. <3
 


hästar, hästar och åt...

0 Läs mer >>
Måste bara visa er 1 bild som jag tog idag (söndag) som jag blev sjukt nöjd med! Ronja fick sitt armband gjort på tagel från Saga hennes förra ponny och Taloz. Det blev jättefint! vill ni med ha ett tycker jag ni ska klicka er in HÄÄÄR!
 
© Amanda Ekberg
Insperationen till denna bilden fick jag från DENNA bloggen. 
 

Ronja & Taloz

0 Läs mer >>
uppladdningen krånglade när jag skulle lägga upp bilder.. så dom kommer nu :)
 Hundaar

0 Läs mer >>
Var och red i helgen och passade på att ta lite kort på Cozma :) hon busade runt i hagen ^_^
 
 
Bushäst ^
 
Var hos min kompis som var hundvakt och tog även lite bilder där som kommer upp i ett annat inlägg:))
 

 
 
 

Fölis bilder

2 Läs mer >>
Hoppträning för sanna i Lördags, tycker att det gick jättebra! Vi hoppade en bana på 6 språng och andra gången jag hoppade det näst sista hindret så glömde jag bort vart jag skulle.. ;) 
 
 (det blåa stäcket framför hinder 2 är en bom)
Vi hoppade inga höjder idag utan mer att ha ett jämt flyt runt hela banan, tycker det gick braa! Hadde 2 galoppsprång mellan bomen och hinder 2 och och hinder nummer 3 var ett plank. 
 
Själva hoppningen gick jättebra och jag försökte få fram honom i galoppen så att han tog ut steget och hoppade av tidigare istället för precis innan. Funkade jättebra och han hoppade t.om. av lite stort ibland ;)
 
Vart ett tag sen vi tränade för sanna, jättetråkigt ( :C ) men hon vet verkligen vad vi klarar och vad vi inte klarar! är så glad att jag har henne att träna för! längar tills nästa gång! :D heheh
 
Samma sak här med film.. ska försöka fixa något program så att jag kan fixa en film :) 
 
Hehe han hoppade av lite stort ;)
borde kanske korta lädrena lite (a)
 


Hoppträning 30/6

0 Läs mer >>
Ett tag sen jag skrev här, jobbat hela veckan så då har jag inte hunnit eller orkat rida.. Men iallafall var ju på dressyrkurs förra helgen och jag tycket att det gick jättebra, nytt ställe och nya hästar. 
Första dagen tränade vi på skänkelvikningar och det gick bra korta sträckor, sen fick vi rida rakt fram för att inte fastna i det spåret. andra dagen gick skänkelvikningarna ännu bättre! :) 
 
Sammanfattningsvis: roliga träningar och deffenetivt jobbiga ;) vet även nu i efterhand vad jag ska träna på, håller inte händerna jämt på böjt spår av någon anledning? :P
Fast jag tycker nog faktiskt att det är roligare att träna för Sannapanna! (a) 
 
Ni får ingen film, då det inte funkar att redigera dem på våran stora dator och skoldatorn är på lagning... ska se om jag kan fixa något program som jag kan redigera filmerna i :)
 
 

 

Dressyrkurs 24-25/6