0 Läs mer >>

Fokus låg på att jag skulle jobba honom på en volt och att jag skulle få ut honom i "hörnen" på volten så att han/jag inte fuskade. Vi jobbade även lite med galoppfattningarna att han skulle få mjuka övergångar och inte hoppa in i galoppen som han gör ibland ;)

-

Tycker det gick jättebra, jobbade honom i en hyffsad form och fick stundtals en jättefin rund galopp på honom,JÄTTEHÄRLIGT!
måste jobba med min sits då jag gärna sätter mig i stolsits och lutar mig önödigt mycket bakåt, men det ska jag nog med ha tränat bort efter sommarens slut ;)

 

-

 

 


 

 

Dressyr träning 2012-...

0 Läs mer >>
hade hoppträning i tisdags och då jobbade vi med galoppbommar innan och efter hinret för att han inte skulle byta galopp innan hindret och för att han måste hoppa av tidigare och inte precis innan hindret. gick jättebra, jag är som en studsboll, men jag tycker att det blev bättre ibland och ibland inte. ;) bara att försöka träna bort.
Sen i slutet testade vi att hoppa lite höjder och det gick också bra tycker jag, vi kom nog över ca 90 cm sista gången. Blir ingen film denna gången då det var så få klipp, så känns ingen idé att lägga upp en film på ca 30 sekunder med 2 språng ;)
Här får ni en bild på övningen: (man tar först bommen med 3.5m sen kryss och sist bom med 3m)
Ni får en stillbild iaf :)

Hoppträning 2012-05-2...

0 Läs mer >>
Gör som mig och var med i tävlingen om att vinna detta super snygga täcke ifrån Perfect Sit of Sweden!
Klicka på bilden för att komma till tävlingen och på länken under för att komma till Perfect Sit of Swedens facebook sida! :D
Perfect Sit of Sweden

Tävling hos Matilda H...

0 Läs mer >>
...you say how high?

Här kommer det lite "vardagsbilder" ifrån stallet =)
Gandalf
Taloz ox - Ronjas charmpolle ;)
Xtra
Carizma & Formoza

And when I say jump.....

0 Läs mer >>
Hade hoppträning för sanna idag!
Vi hoppade en bana med en komination med 2 språng emellan och en linje på böjt spår.
Tycker det gick jättebra, Gandalf skötte sig super bra, vi hoppade lite högre idag ca 70-80, jag kunde ha ridit bättre och det finns massa saker jag vet som jag ska tänka på men det är så svårt att tänka på det när man väl sitter i sadeln ^^
-
-
Iallafall vi hoppade en bana med 5 språng, banan var bra och väldigt rolig. Jag måste verkligen bestämma mig vart jag ska och ha kvar gandalf i rätt galopp innan hindret då han byter ibland, fast det vet jag inte heller hur jag ska göra så jag får väl testa mig fram.. ;)
-
-
Nu taggar vi för nästa gång så att jag kan tänka på allt jag gjorde "fel" idag! :) Här kommer några bilder :)
TACK O HEJ! ;)

Hoppträning 2012-05-0...

0 Läs mer >>

världens bästa häst! ...

0 Läs mer >>

beauty

0 Läs mer >>


a heart of gold

0 Läs mer >>

 


Dressyrträning, 2012-...