0 Läs mer >>
Var ett tag sen jag var här inne och skrev..
Under tiden jag har vart borta har jag varit i Turkiet i 1 vecka och kom hem förra onsdagen och då har jag vart i skolan och gjort allt vad det nu innebär x)
När jag har varit hos Gandalf har regnat ungefär hela tiden så har inte ens brytt mig om att ta med mig kameran upp :P Så därför får ni lite "gamla" ovisade bilder. 
Förresten i helgen som kommer ska vi ta och flytta hästarna till ett annat stall med egen ridbana och det är 2 boxar i det stallet, jättemysigt! :)
  

Ett tag sedan...

1 Läs mer >>
Hoppade lite för sanna idag, gick bra. Men han vart jättekonstig i början och lyssnade inte alls så fick säga till honom ordentligt sen efter det var han jätteduktig! :)
 
Vi gjorde lite blandade övningar idag, när han inte lyssnade så körde vi mycket avsaktningar och igångsättningar och det hjälpte väldigt mycket, sen hoppade jag 2 studs, 1 galoppsprång och sedan räcke några gånger. sen hoppade jag en ensamnstående oxer och sist en galoppbom och 1 galoppsprång till ett räcke som idag landade på som högst ca. 1 meter. Med andra ord höjdrekord för oss :))
 

<3
 

Hoppning 08-09-2012