Gandalf 3 April

Var uppe i stallet redan runt 9 imorse och då gjorde vi iordning hästarna och drog oss ut på en ridtur. Vi skulle testa att rida till travbanan idag och det gick jättebra! Gandalf fjantade sig lite som han brukar göra när någon annan hänger med, förstår inte hur han tänker x) 
 
haha sen skulle vi testa att rida en annan väg hem och då hade dom ju börjat bygga på den dumma motorvägen >.< så vi fick vända och rida tillbaka samma väg som vi kom och vi tog lite galopp på travbanan och det kändes som om att Gandalf tyclte det var superskoj! Öronen var spetsade till max och det var raksträcka hela vägen så han kunde ta ut sitt steg, jättehärligt! :) Vi var ute i ca 2 timmar och Gandalf blev ju minst sagt svettig efteråt så svampade av honom lite när han stog och åt och sen när han hade ätit klart började han slå med frambenen som han alltid gör innan han ska rulla sig och vet ni? När jag hade blött ner ungefär hela honom så slänger han sig ner i boxen och rullar sig! Inte bara en gång utan 4!!! haha knas häst, kan ju även säga att han inte var så vit efter det... ;)
 
 Skulle visa er en bild men utav någon konstig anledning kan jag inte lägga upp bilder :/ Så lägger upp den när det fungerar igen! :)
 
 
Nu fungerade det! :) Ja ni ser ju vilken lortgris han är ;)
 

Kommentera här: