0 Läs mer >>
Idag har det verkligen varit full rulle hela dagen! 
Gick upp hyffsat tidigt så att jag kunde komma upp till stallet lagom tid, var uppe hos gandalf vid kvart i 1 och cyklade ut idag och när jag var ute i hagen så började det ju såklart ösregna... haha min vardagliga otur.. ;) 
Ialla fall tog in båda hästarna och gjorde i ordning Gandalf som då såklart blivit blöt så det tog längre tid än planerat och sen när jag skulle krats hans hovar så har han ju också självklart tappat en sko.. Desutom en fram sko där han är mest ömfotad.. Slängde på allting ändå och tänkte jag testar att rida i paddocken då det ändå var såpass mjukt där och om han sklle markera så skulle jag ju självfallet hoppa av! 
 
Men han reagerade inget utan gick på som vanligt, han kan ha varit lite försiktigare en han markerade inget i något utav varven. Skönt de! Red ca 35-40 minuter och det gick bra inget avancerat utan mest lite jogg aktigt. 
 
Sen tog jag även ut Taloz och longerade honom lite, han har fått en sår på kronranden på höger fram som ser rätt fint ut fast idag vart det lite infekterat och när jag tog honom i högervarvet så markerade han litegrann så då slutade jag där. 
 
Sen tog jag cykeln till nästa stall som ligger ca 6,5 km längre bort för att kolal till hästarna där då ägaren är på semester också fick jag även rida Xtra! :) Riktigt skoj, gjorde mycket voltarbete så han skulle släppa högersidan då han gärna hänger sig där. Red även på tredelat som nästan aldirg har gått förut så därför måste Ella få en stor eloge för att hon har ridit honom så bra! 
 
Väl där uppe så hittade jag deras katts kattungar ;) haha vart jag än går där uppe så hiitar jag kattungar.. x) Super söta små varelser! 
 
 
Imorgon får jag se hur jag gör, får rida Xtra igen om jag vill men får se hur länge jag sover. Ska nömligen på kalas kl 15.00 så då måste jag vara hemma och färdig duschad ;)
 

 
 

Fullt upp idag

0 Läs mer >>
Vill blogga om något men har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva.. Har ni tips så får ni gärna komentera det :) 
Vi kan ju göra så att ni bestämmer rubriken så skriver jag om den sen. :)
 
Tills jag har fått någon kommentar så får ni nöja er med lite bilder på världens bästa! 
 
 

 
 

Tips ?

1 Läs mer >>
 
 
Världens bästa häst! Träning ger färdighet kan man ju verkligen säga, eller vad tycker ni? :)
Kommentarer gör mig glad ;)
 

 

Utveckling 2012-2013

2 Läs mer >>
Förresten gjorde en liten ny header lite fort härrom dagen, vad tycker ni om den? :)
 
Själv tycker jag den blev rätt fint, gillar det rosa (a) 
 
 

 
 

Ny header

1 Läs mer >>
Fixade med youtube konto istället :)
 
så här kommer filmen; 
 
 

 

Dressyr 13-06-2013

1 Läs mer >>
Loggar in på videofy för jag tänkte att jag skulle ladda upp en film här och då kommer detta upp??
Någon som vet någon annan sida där man kan ladda upp videos? Förutom youtube då för den vet jag redan ;) 
 

 
 

Meeeeeen??

1 Läs mer >>
Hoppade Gandalf lite idag i ösregnet och det gick hur bra som helst! han gjorde sin första byten!! Haha trodde knappt mina ögon nr jag såg att han bytte så var tvungen att kolla flera gånger... ;) 
 
Testade att lägga 3 bommar på böjt spår med den mittersta upplagd på 2 hinkar, men fick inget bra flyt i det så den upphökda bommen rev han ner hela tiden och kan ju inte hopa av och upp hela tiden så tog bort det och hoppade lite studs på 2 hinder och sedan oxer och räcke. Gick jättebra verkligen! :D 
Längtar tills någon kan filma oss när vi hoppar så kan jag nästan garantera att ni också kommer att se skillnad på det! :)
 
Jag menar kolla bara på dressyren ;) Översta bilderna från 2011 och understa från i år :)
 

 
 

Lever på moln...

0 Läs mer >>
Första jobbveckan avklarad tillslut! Har varit så otroligt att behöva gå upp kl 6,30 varje dag och sen inte komma hem förrän ca 17,00... Så som ni förstår har det inte blivit så mycket stall denna veckan då jag däckat ungeär så fort jag kommit innanför dörren.. haha ;)
 
Sen vart det lite midsommarfirande mitt ute i skogen! Riktigt trevligt och väldigt skoj! :D
 
Imorgon(söndag) cyklar jag upp till stallet och rider bägge hästarna och sen cyklar jag hem och vhillar och laddar upp för ytterligare en jobbvecka... :)
 
Vet att hacket åker ner rätt långt men håller såpass lätt i tyglarna så att det gör ingen större fara. Ska skafa ett träns med kortare sidostycken när jag får lön :) 
 

 
 

Fullt upp..

2 Läs mer >>
 
Visst har han blivit fin??? :') 
Ronja filmade även lite ifall ni skulle vilja se den? :)
 

 
 

Bilder alá Gandalf

0 Läs mer >>
Angående den otroligt dåliga uppdateringen så måste jag säga att de är för att jag inte har haft någon insperation att skriva.. 
Har dock inte hänt så mycket sen sist vi sågs, Gandalf går jättebra! aningens otränad men vi jobbar på det. Har mesta dels ridit i skritt och lite trav det senaste då det har varit så himla varmt när jag har varit uppe och då kan man inte köra på hur som helst liksom. 
I förr går när jag var uppe och red så gick fattningarna skritt-galopp så otroligt bra!! Så det var skoj! Ska försöka fjäska med mig någon upp som kan fota lite fina bilder snart :)
 
 

 

Förlåt.