0 Läs mer >>
Tanken var ju god iaf, men ska försöka skriva hör lite mera :) har varit rätt nere ett tag nu, ingen speciell orsak har bara varit det.. 
Gandalf går som på räls och han börjar sakta men säkert att gå upp i hull nu med :D han har vart lite undernärd ett tag nu men det är på bättringsvägen! :) 

Ida hade jag lektioner på borås fältrittklubb och fick rida en stor häst på närmare 180cm i manken, kurre heter han och han var väldigt snäll mot sin storlek dock väldigt stark ;) 
Han är från holland tror jag det var och riktigt fin :) 
Vi hade travbommar idag och han kändes som om att han var ett ånglock över bommarna haha. Men det gick jättebra :) 

Kurre :) 


Gick ju bra

0 Läs mer >>
Tänkte att jag skulle dra igång den här bloggen igen, men inte uppdatera som en tok utan mer som en träningsdagbok som jag kan ha som hjälp och kolla tillbaka hur det har gått, sätta upp mål osv. :)
Tänkte även att skriv om min eventuella praktikplats som jag kommer att ha om ca 3-4 veckor men även om utvecklingen jag och Jameson gör. En 4-årig tinker valack som är rätt grön i ridningen. 
Så ni får följa hans resa :) Rider inte honom regelbundet men när jag gör det kommer det kanske en utvärdering om vad som gick bra och vad som kunde gått bättre och vad jag bör tänka på till nästa gång. Ja jag tror att ni förstår vad jag menar :) 
Jameson är inte min häst utan det är en ny häst i stallet som ägs av en jättesnäll tjej som heter Maria :)
 
 

 
 

En tanke