0 Läs mer >>
Har även börjat hjälpa en kompis med hennes fullblod, han är bara riden i 1 år och hon har gjort ett otroligt bra jobb! Väldigt snäll och rida och med tanke på att det inte var längesen han gick på banan så är det ju klart att han kan bli lite het/pigg. Men jättetrevlig häst!

Rider honom bara när hon jobbar heldagar och inte hinner, han står bara 5 minuter ifrån mitt jobb så nära och bra :)
 
 
 

Madison

0 Läs mer >>
Hade faktiskt tänkt att jag skulle börja blogga lite igen mest bara för att det är skoj och vill skriva lite om mitt nya jobb och hur det är att jobba som hästskötare och travkusk.
 
Har snart nu jobbat i en månad på stall borggården som det heter och det är jätteskoj, får köra och rida lite olika hästar i olika åldrar. Det är även väldigt skoj att se hur tankarna kring hästarna ändras mellan de olika discipliner men mer om det en annan gång. :)
 
Lite om Gandalf med, han går bra men hinner inte åka upp och rida så mycket som jag vill tyvärr... slutar halv 5 varje dag och då är det kolsvart ute och har man ingen som vill rida med en så är det ju inte så skoj att åka upp när det redan är kolsvart och trimma på ridbanan... :( har dock en plan men den kanske inte fungerar får se lite längre fram, det skulle underlätta mitt samvete väldigt mycket! Vill ju vara hos min gosehäst varje dag och nar man inte körkort så blir det destoutom ännu svårare :(
 
 

Long time no seen..