0 Läs mer >>

Här är en bild i samma moment, samma månad bara olika årtal.
Tycker att Gandalf har utvecklats något så enormt på dessa närmare 3 åren som jag har ridit honom! :) har aldrig ridit honom för att utveckla mer för att ha roligt och utvecklingen har kommit på vägen.  
Han har inte bara utvecklats i ridningen utan jag tycker att hela han har utvecklats till en ännu mera personligare häst som har sina egna åsikter om saker och ting här i livet vilket jag tycker är viktigt hos en häst. :)

Utveckling 2011-2013

0 Läs mer >>
Hoppas att ni har haft en bra julafton med god mat och gott sällskap! Det har i alla fall jag. :) 

Min familj hoppade den traditionella julmaten i år och gjorde istället en hel stekt kalkon. Sååå sjuuukt gott måste jag säga, är inget större fan av julmat så jag var nöjd bara jag slapp det. ;) 
Sen hade vi en något annorlunda efterrätt också, istället för risalamalta så åt vi glass med hallon och varm chokladsås också mycket godare! :D Min nya skjorta som jag älskar!! ♥️

God jul!

0 Läs mer >>Idag har jag och mammsen varit en sväng i Norrköping och hämtat den sista julklappen. :) 
Det blev en liten Devon Rex hona på 8 månader, vid namn Svea :) Svea

0 Läs mer >>

Hoppning Curre - BFK

0 Läs mer >>
Känner att jag saknar att skriva av mig lite då och då och visa utvecklingen med mig och Gandalf och fråga er om råd osv. 
Så därför känner jag att jag vill börja med det igen, hoppas ni tycker att det ska bli skoj! Ska fixa ihop en lite fin design också :)
 
 
 

Börjar blogga igen