1 Läs mer >>
Utifrån de bilder ni har sett mig när jag har ridit Gandalf också, jur lång tror ni att jag är respektive hur hög tror ni att Gandalf är? :) 
 
Skulle vara skoj att få veta vad ni tror och om de stämmer :)
 
 

Fråga till er

0 Läs mer >>
Gandalf har fått sig en liten ny look ;) 
 
Jag skulle egentligen bara toppa den fast råkade klippa snett så då klippte jag i den riktningen istället. Det blev väl ca 2-3 cm bara så det blev ju ingen dramatisk förändring bara att hans man blev lite jämnare och inte så ut tunnad i topparna:)
 
Såhär såg den ut ungefär innan; 
 
 
Tog ingen före bild tyvärr och hittar ingen bättre bild :/ så denna får duga :) Jag tycker han blev jättefin iaf, vad tycker ni? 
 

Make over - Gandalf

1 Läs mer >>
(samma bild finns på min Facebook)
 

Gandalf var lite väl mycket ovanför marken idag måste jag säga... haha ;) men när han väl var på marken var han jätteduktig! :)
 

Bushästen själv!

1 Läs mer >>
  • Han kan puss på kommando, man tar händerna bakom ryggen och gör ett puss ljud. Funkar de flesta gånger. :)
  • Han är väldigt speciell men väldigt lätt att ha och göra med. 
  • När man ska kratsa hans bakhovar och man tar upp dem första gången så lägger han all vikt på dem så att han typ tappar balansen och dunsar ner med hoven i backen... Men han gör inte så om man för hans bakhovar bakåt och neråt, tror han känner sig säkrare med det eller nåt ;)
  • Han ska bita på allt som går att bita på, speciellt snören på typ jackor och sånt...
  • När vi är ute och rider så är det precis som att han vill få av mig genom att gå igenom allt granris som hänger över vägen, haha... 
 
 

5 saker ni inte visst...

0 Läs mer >>
 
 
Hahaha han är väl för söt? :')
 

Gandalf & Vattenflask...

0 Läs mer >>
..har jag framför mig nu.. 
3 Nationella prov (måndag, tisdag & onsdag),
1 svenska grammatik prov(tisdag),
1 biologi inlämning(fredag),
hästkunskapsläxa(torsdag),
samhällskunskapsläxa(kom på i torsdags att jag glömde boken i skolan... måndag),
engelska boken måste bli klar så jag kan börja med hemtentan, fast den ska inte vara klar förrän nästa Onsdag. 
Sen har vi ytterligare 1 till nationellt prov nästa vecka! Sommarlov du får gärna komma NU!
 
Haha får se på den ljusa sidan, det dröjer inte länge tills det är SOMMARLOV! 
 
Inte nog med att jag har mycket att tänka på i skolan så har hon som ringde till mig och sa att jag fick sommarjobb inte ringt upp mig igen som hon sa... Hon ringde ju på mässan så jag kommer inte ihåg vad hon sa att hon hete och jag glömde fråga... Så typiskt, hoppas att hon ringer snart i alla fall! :D
 
 

 
 

Värsta veckan..

0 Läs mer >>
Nu närmar sig denna långhelgen ett slut.. Haft några toppen dagar!! I torsdag var jag upp och red Gandalf och som ni såg på bilden jag la upp så var han ju mer brun än vit så han fick sig en makeover :)
 
I fredags träffade jag en gammal kompis som jag inte har sett på närmare ett halv år, vi fotade och pratade om allt mellan himmel och jord. Var väldigt mysigt! :) Sen på kvällen hängde jag med en kompis på fest, var svinskoj! Jag drack inget men det var fortfarande väldigt skoj! Mycket nya människor som var riktigt shyssta. :) 
 
Igår var jag uppe i stallet och red Gandalf, tog en skrittrunda med några korta travstäckor och någon busgalopp. Satte på honom en gummisnodd då han har varit lite slänging med huvudet det senaste och vilken skillnad det blev på honom!! Går inte att förklara men hela han blev mycket stabilare ungefär. :D
 
Och idag ska jag upp och rida, ev träffa en kompis får se vad som hinns med. :) Rider med gummisnodden idag med så att han kan stärka upp sin rygg riktigt ordentligt. Känns som att jag inte klarar av det riktigt när han stänger av och bara luffar på... ;) 
Det var min andra kompis som tipsade mig att jag kunde rida med den så att han inte skulle köra upp huvudet och börja bygga underhals.. Så min tanke med den är att ha den ca 2-3 gånger i veckan och då ska jag göra skrittjobb så ryggen stärks upp. 
 
Hoppas ni har haft en trevlig långhelg!! 
 

Slut på långhelg..

2 Läs mer >>

Detta ser jag när Gandalf jobbar :)

Gandalf in action...

2 Läs mer >>
 
När jag idag kom till stallet så var Gandalf nästan täckt med blöt lera men som tur var så var det mest på ena sidan bara. Efter närmare 2 timmar så blev han någorlunda vit! :D 
 
Han har fått lite hosta så han kommer enbart skrittas och travas lite den närmaste tiden så den inte blir värre...  :)
 

Dagens sysselsättning...

1 Läs mer >>

Hej, vet att det var ett bra tag sedan jag slrev här.. Mycket har hänt och jag har tappat blogginsperationen..
Har ni något som ni vill läsa om släng in en kommentar du vetja! :)
Gandalf mår bra och går för tillfället på halvfart, vi har en liten svacka nu så jag får imget flyt i ridningen.. Vi hoppade i måndags och det gick väl sådär, fick inget flyt där alls utan han bara hoppade rakt upp sen rakt ner ungefär. Men det blir nog bättre efter lite mer träning :)

Skulle bara slänga in ett inlägg så att ni vet att jag lever :)
Ha det så bra tills vi syns igen!!

Mobilinlägg

1 Läs mer >>
Summerar gårdagens pass i bilder för omväxlings skull :)
 
Alla bilder är ftade utav Ronja Hansson! :)
 

Gandalf 1 Maj